Holuri

Holuri

Holuri

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 11 produs(e)

Filtre active

 • Banca lada pentru hol sau...

  Pret 435,00 lei
  Solid și practic, fabricat din MDF,  dulapul de tip bancuta cu spatiu de depozitare este ceea ce ai nevoie la intrarea casei. El se potriveste perfect și în dormitor , deoarece oferă spațiu suplimentar de depozitare în interior, cum ar fi  lenjeria de pat, sau prosoapele.
 • Comoda Frida cu 3 sertare

  Pret 825,00 lei
  Comoda cu 3 sertare din seria Frida este potrivita atat pentru spatii mai mici, cat si pentru a completare perfect amenajarea biroului, livingului, sufrageriei tale, sau dormitorului tau. Ideala si pentru zona de intrare in locuinta.
 • Comoda ingusta Frida cu 3...

  Pret 640,00 lei
  Aceasta comoda ingusta cu 3 sertare din seria Frida este potrivita atat pentru spatii mai mici, cat si pentru a completare perfect amenajarea biroului, livingului, dormitorului, sufrageriei, sau de ce nu baii tale. Ideala si pentru zona de intrare in locuinta.
 • Dulapul inalt ingust Frida cu 1 usa este o piesa pe cat de practica, pe atat de frumoasa, ce poate fi o completare perfecta pentru restul pieselor din aceasi serie, formand astfel un set plin de caracter. Este potrivit pentru living, pentru zone de intrare, sau de ce nu pentru o baie.
 • Banca cu 2 sertare NOBLESS

  Pret 324,00 lei
  Este o piesa potrivita pentru zona de intrare, sau pentru livinguri. Dispune de 2 sertare spatioase cu usi si alte 2 compartimente deschise.
 • Banca cu 2 sertare NOBLESS

  Pret 790,00 lei
  Este o piesa potrivita pentru zona de intrare, sau pentru livinguri. Dispune de 2 sertare spatioase cu usi si alte 2 compartimente deschise.
 • Dulap cu 1 usa si 2 sertare...

  Pret 1.270,00 lei
  Este un dulap ingust inalt ce dispunde de 1 usa si 2 sertare spatioase, cu manere metalice. Este potrivit atat pentru zona de intrare in casa, precum si pentru living.
 • Pantofar NOBLESS cu 2...

  Pret 850,00 lei
  Pantofarul Nobless, care dispune de doua compartimente cu usi si cu manere metalice si unul deschis, este o piesa perfecta pentru depozitarea pantofilor, totodata si sofisticata.