Seturi De Canapele

Seturi De Canapele

Seturi De Canapele

Filtre active

 • Set 2 canapele fixe...

  Pret 4.890,00 lei
  Un set, marca Max Winzer, format din doua canapele fixe intr-un stil elegant shabby. Sunt confectionate dintr-o structura lemnoasa tare acoperita de un strat de spuma poliuretanica, iar tesatura crem-florala este din stofa rezistenta la uzura. Sunt ideale pentru un living in stil vintage, sabby, clasic romantic. In combinatie cu alte piese de mobilier, ele completeaza cu succes si dau un efect cu totul special spatiului in care sunt amplasate.
 • Set 2 canapele fixe Palmina...

  Pret 5.460,00 lei
  Acest set format din doua canapele bej in stil rustic este categoric must have-ul unui living ce se doreste a inspira eleganta, romantism, confort. Va mai lipsesc doar cateva perne decorative in ton cu restul detaliilor din living, astfel veti obtine un spatiu perfect armonios si foarte primitor pentru toti cei dragi.  
 • Set coltar fix Penelope...

  Pret 4.200,00 lei
  Prin design-ul lui impecabil setul colțar fix Penelope catifea verde si 2 tabureti, de la marca Homme Affaire  este perfect pentru dupa amiezile de relaxare in sanul familei. Dispune de doi tabureti de dimensiuni generoase realizati in intregime din catifea verde , care fac ca sederea in cadrul serilor sa fie cat mai relaxanta si confortabila.
  • -894,00 lei

  Set 2 canapele fixe SABA 3...

  Pret de baza 3.450,00 lei Pret 2.556,00 lei
  Amplasat intr-un living pe masura, acest  set de canapele fixe in stil  elegant , una dispunand de un spatiu de 3 locuri si cealalta de 2 locuri , vor atrage garantat privirile celor ce iti vor pasi pragul.
  • -451,00 lei

  Set 2 Canapele fixe Laredo,...

  Pret de baza 3.457,00 lei Pret 3.006,00 lei
  Aceast set format din 2 canapele, fiecare cu  cate 2 locuri, oferă variate posibilitati de amplasare si amenajare in livingul dumneavoastra.  Nuanța de crem a țesăturii, cusăturile moderne, precum si picioarele din lemnul masiv ofer per ansamblu o nota vizuala plăcută. Are o structura de lemn masiv si un suport de arcuri sinusoidale , invelit cu un strat din spuma poliuretanică de înaltă densitate, pentru un mai mare confort de durata. Se pot amplasa si pe centru de camera, intru-cat intreaga lor structura este tapitata.