Colțare

Colțare

Colțare

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 42 produs(e)

Filtre active

 • Coltar fix gri-antrațit...

  Pret 3.699,00 lei
  Colțarul fix montabil pe ambele parti si cu lada pentru depozitare, marca Sit & More se diferențiază de restul colțarelor prin  faptul ca este un colțar robust, fabricat din materiale de excepție, precum structura sa din lemn masiv îmbinată cu un strat din spuma poliuretanică de înaltă densitate. Astfel asigura un nivel ridicat de confort.  
 • Coltar U JOSY extensibil cu...

  Pret 5.490,00 lei
  ! MEGA AVANTAJ: CELE 2 PARTI SE POT MONTA DUPA BUNUL PLAC PE AMBELE PARTI. Asadar colțarul U JOSY extensibil,  este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort: fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Acest colțar este in forma de U extensibil, de culoare maro si bej si va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de partea extesibila, de o lada pentru depozitare, de 4 perne mari si 2 mici decorative. Suspensia din arcuri confortabilă, tapițeria rezistenta din stofa și un cadru robust din lemn masiv asigură un confort sporit la așezare. Din punct de vedere optic, acest colțar impresionează prin designul său modern, caracterizat prin liniile drepte combinate cu o eleganța desăvârșită. Această frumoasă piesa de mobilier de cameră de zi poate fi plasată în mod liber în camera, intru-cat intreaga lui structura este tapitata.  
 • Coltar John extensibil cu...

  Pret 3.245,00 lei
  MEGA AVANTAJ: SE POATE MONTA DUPA BUNUL PLAC PE AMBELE PARTI ideal pentru oaspeti peste noapte: extensibil spatiu pentru depozitare sezut format din tapiterie confortabila compusa din arcuri sinuzoidale si spuma poliuretanica cotiere late si comode detalii decorative incorporate in cotiera culoare usor de combinat cu restul pieselor din incapere stofa moale rezistenta la uzura de tip alcantara
 • Coltar fix turcoaz Casoria,...

  Pret 3.799,00 lei
  Fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita, acest colțar  oferă un spațiu generos și confortabil, iar prin culoarea sa extravaganta, va fi cu siguranță piesa de rezistenta din living-ul dumneavoastră. In plus, este extensibil, amenajând o încăpere multifuncționala și practica. Prin design-ul lui impecabil, colțarul CASORIA de la  marca Places of Style, este perfect pentru living-urile moderne.
 • Coltar Moric Kis extensibil...

  Pret 4.690,00 lei
  Colțarul Moric Kis extensibil  este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort: fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Acest colțar are tapiteria din stofa rezistenta si de calitate superioara Alcantara de culoare maro.  Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Avand disponibila partea extensibila si cotierele reglabile, coltarul Moric Kis ofera relaxare la maxim transformandu-se intr-un pat confortabil.
 • Coltar Helena extensibil...

  Pret 4.250,00 lei
  MEGA AVANTAJ: VINE INCLUS CU PERNE DECORATIVE ideal pentru oaspeti peste noapte: extensibil sezut format din tapiterie confortabila compusa din arcuri sinuzoidale si spuma poliuretanica cotiere late si comode perne decorative pentru un confort sporit culoare usor de combinat cu restul pieselor din incapere stofa moale rezistenta la uzura
 • Coltar fix Becca catifea verde

  Pret 4.230,00 lei
  Fie ca va relaxați in timpul serii vizionând un film, sau va invitați prietenii in vizita, acest colțar  oferă un spațiu generos și confortabil, iar datorita culorii sale se va asorta cu usurinta tuturor tipurilor de elemente din living-ul dumneavoastră. Prin design-ul lui impecabil, colțarul  de la marca Homme Affaire  este perfect pentru living-urile moderne .
 • Coltar U Vamos Extensibil...

  Pret 5.145,00 lei
  Daca dispui de un living generos, atunci acest coltar XXL cu o latime de 375 cm este cu siguranta pentru tine. Colțarul Vamos  extensibil cu lada pentru depozitare, este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Acest colțar XXL extensibil, cu o multime de perne pentru sporirea confortului. Intr-o combinatie armonioasa de  culoare maro si bej. Oferă in orice circumstanțe un spațiu extra mare si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice.