Canapele

Canapele

Canapele

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 13 produs(e)

Filtre active

  • -1.287,00 lei

  Canapea Rover cu 3 locuri...

  Pret de baza 5.477,00 lei Pret 4.190,00 lei
  O canapea elegantă cu un aspect clasic Chesterfield. Butonii decorativi din alamă conferă canapelei un aspect inconfundabil pretios. Alte detalii precum tesatura capitonata si moale adauga finish-ul nobil acestui produs de exceptie.  
  • -370,00 lei

  Canapea fixa Palmina stil...

  Pret de baza 3.560,00 lei Pret 3.190,00 lei
  Aceasta canapea de culoare crem, in stil rustic este categoric must have-ul unui living ce se doreste a inspira eleganta, romantism, confort in stil shabby. Va mai lipsesc doar cateva perne decorative in ton cu restul detaliilor din living, astfel veti obtine un spatiu perfect armonios si foarte primitor pentru toti cei dragi.
 • Set 2 canapele fixe Palmina...

  Pret 5.460,00 lei
  Acest set format din doua canapele bej in stil rustic este categoric must have-ul unui living ce se doreste a inspira eleganta, romantism, confort. Va mai lipsesc doar cateva perne decorative in ton cu restul detaliilor din living, astfel veti obtine un spatiu perfect armonios si foarte primitor pentru toti cei dragi.  
  • -275,00 lei

  Canapea Kemer Extensibila...

  Pret de baza 1.670,00 lei Pret 1.395,00 lei
  Canapeaua Kemer extensibila din stofa bej este ceea ce ai nevoie daca ai un spatiu mic! Este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Aceasta canapea extensibila, de culoare bej va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de partea extensibila, 1 lada mica de depozitare si de 2 perne laterale mici decorative.
  • -344,00 lei

  Canapea Perugia Extensibila...

  Pret de baza 1.870,00 lei Pret 1.526,00 lei
  Canapeaua Perugia extensibila din stofa gri deschis este ceea ce ai nevoie daca ai un spatiu mic! Este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Aceasta canapea extensibila, de culoare gri deschis va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de partea extensibila, 1 lada mica de depozitare si de 2 perne mari si 2 mici decorative.
  • -820,00 lei

  Canapea XXL Corona...

  Pret de baza 3.770,00 lei Pret 2.950,00 lei
  Canapeaua XL Corona extensibila, este o canapea de dimensiuni XL pentru un living generos, marca Nova Via,  atrage atenția prin design-ul si culoarea ei crem , tapiteria fiind realizata dintr-o stofa foarte rezistenta in timp. Oferă un spațiu generos pentru a te putea relaxa in timpul zilei si nu numai. Datorita extensiei, canapeaua Corona poate fi folosita atât pentru o scurta odihna, cat si pentru un somn linistit peste noapte.
  • -483,00 lei

  Canapea Polly Extensibila...

  Pret de baza 1.700,00 lei Pret 1.217,00 lei
  Canapeaua Polly extensibila din stofa antracit este ceea ce ai nevoie daca ai un spatiu mic! Este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Aceasta canapea extensibila, de culoare antracit  va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de partea extensibila, 1 lada mica de depozitare si de 2 perne mari si 2 mici decorative.
  • -221,00 lei

  Canapea Fixa XXL BigSofa...

  Pret de baza 3.800,00 lei Pret 3.579,00 lei
  Canapeaua Fixa BigSofa Benformato din stofa petrol-gri este ceea ce ai nevoie! Este o piesa de mobilier extrem de versatila cu un grad ridicat de confort. Fie ca vine vorba de vizionarea unui film in familie, sau de conversații plăcute alături de prieteni. Aceasta canapea fixa, in doua culori va ofera posibilitatea de relaxare maxima. Oferă in orice circumstanțe un spațiu suficient si comod pentru activitățile dumneavoastra zilnice. Dispune de 6 perne mari si 3 mici decorative.