Mobilier Birou

Mobilier Birou

Mobilier Birou

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 31 produs(e)

Filtre active

 • Setul 2 Usi biblioteca Billie din lemn masiv de pin, certificat FSC®, este provenit din păduri gestionate în mod responsabil. Aceste piese de mobilier marca Home Affaire de culoare natur sunt practice pentru a pastra cartile din biblioteca ta mult mai bine. Acestea trebuiesc montate una langa alta.
 • Scaun birou reglabil...

  Pret 525,00 lei
  Scaunul de birou Brenda, tapițat cu stofa roze, este alegerea perfectă pentru un birou modern și confortabil. Este caracterizat de un aspect modern și atrăgător.
 • Dulapul Mette tip biblioteca din lemn natur alb-miere 181 cm, marca Home Affaire este o piesa de mobilier clasica. Fabricat din lemn de pin certificat FSC®, oferă camerei o notă confortabilă datorită aspectului său lemnos. Designul subtil și nuanta lemnului fac ca aceasta biblioteca să fie foarte ușor de combinat.
 • Comoda Frida cu 3 sertare...

  Pret 1.057,00 lei
  Aceasta comoda ofera spatiu suficient pentru depozitare, fie ca vine vorba de camera de zi, dormitor, sau sufragerie. Dispune de 3 usi si 3 sertare.
 • Scaunul de birou Perry tapițat matlasat cu nasturi din catifea albastră este alegerea perfectă pentru un birou modern și confortabil.
 • Comoda Frida cu 3 sertare

  Pret 825,00 lei
  Comoda cu 3 sertare din seria Frida este potrivita atat pentru spatii mai mici, cat si pentru a completare perfect amenajarea biroului, livingului, sufrageriei tale, sau dormitorului tau. Ideala si pentru zona de intrare in locuinta.
 • Cu un farmec natural, un design în stil rustic și atemporal, această bibliotecă Mette lemn pin alb este ușor de încadrat în orice spațiu!
 • Comoda ingusta Frida cu 3...

  Pret 640,00 lei
  Aceasta comoda ingusta cu 3 sertare din seria Frida este potrivita atat pentru spatii mai mici, cat si pentru a completare perfect amenajarea biroului, livingului, dormitorului, sufrageriei, sau de ce nu baii tale. Ideala si pentru zona de intrare in locuinta.