Mobilier Baie

Mobilier Baie

Mobilier Baie

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 11 produs(e)

Filtre active

 • Corp mobilier baie Chris...

  Pret 495,00 lei
  Dulapul înalt cu 2 usi  din gama „Chris” marca Home Affaire,  este o piesa moderna in stilul industrial. Designul său neobișnuit și amestecul de sticlă și material lemnos creează o imagine de ansamblu minunată.
 • Foloseste un accent elegant în zona de baie și oferă niste spații de depozitare in plus cu aceasta piesa de mobilier de baie, seria Chris, pe culoare alba, marca Home Affaire.
 • Dulap tip etajera cu...

  Pret 279,00 lei
  Poate fi folosit într-o varietate de moduri cu facilități moderne: pe hol, poate fi combinat cu alte piese de mobilier pentru garderobă. În sufragerie servește ca raft de cărți sau împărțitor de cameră, iar în baie este potrivit pentru depozitarea prosoapelor.
 • Banca lada pentru hol sau...

  Pret 435,00 lei
  Solid și practic, fabricat din MDF,  dulapul de tip bancuta cu spatiu de depozitare este ceea ce ai nevoie la intrarea casei. El se potriveste perfect și în dormitor , deoarece oferă spațiu suplimentar de depozitare în interior, cum ar fi  lenjeria de pat, sau prosoapele.
 • Masca chiuveta baie beton...

  Pret 386,00 lei
  Scoate-ti din anonimat baia. Cu ajutorul acestei piese pentru baie, dulap tip masca chiuvetă, gama Chris, beton look in stil industrial,de la Home Affaire.
 • Oglinda Chris pentru Hol...

  Pret 230,00 lei
  Oglinda „Chris” de la Home Affaire se prezinta cu cadrul său frumos în două tonuri in stil industrial. Dintr-un amestec excelent de lemn atractiv, cu o structură vizibilă și un aspect metalic la modă. În acest fel creează un contrast care face oglinda de perete grozavă.
 • Oglinda pentru hol sau baie Heide alba punctează mai presus de toate cu optica sa. Mrginile de lemn completează designul  cu bun gust. Oglinda de perete atemporală este capabilă să se încadreze armonios în multe concepte de viață diferite. Este confecționata din material lemnos certificat FSC® și poate fi achiziționata în diferite culori.
 • Dulapul Chris are un design remarcabil, creat de combinația atrăgătoare de materiale și culori. Dulapul are un cadru din MDF cu aspect metalic solid. În interior se află corpul cu un compartiment principal, uși și un sertar. Rafturile de depozitare sunt integrate mai sus și pot fi utilizate ca spațiu de depozitare sau depozitare pentru o mare varietate de ustensile. Dulapul Chris poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri, printre care depozitarea prosoapelor, a accesoriilor decorative sau a sticlelor de parfum.