Mobilier Dormitor

Mobilier Dormitor

Mobilier Dormitor

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 70 produs(e)

Filtre active

 • Cu un farmec original comoda Finca, într-un aspect clasic de casă de țară de Home Affaire impresionează prin aspectul său armonios, natural. Valoarea ei decorativă și practică este recomandată pentru utilizarea în multe zone de locuit. Mânerele de metal elaborate stabilesc accente vizuale eficiente. Are mult spațiu de depozitare datorita celor 4 sertare.
 • Dulap Finca tip bancuta...

  Pret 400,00 lei
  Solid și practic, fabricat din lemn masiv de pin,  dulapul Finca, tip bancuta cu spatiu de depozitare este ceea ce ai nevoie la intrarea casei. El se potriveste perfect și în dormitor , deoarece oferă spațiu suplimentar de depozitare în interior.
 • Dulapul inalt ingust Frida cu 1 usa este o piesa pe cat de practica, pe atat de frumoasa, ce poate fi o completare perfecta pentru restul pieselor din aceasi serie, formand astfel un set plin de caracter. Este potrivit pentru living, pentru zone de intrare, sau de ce nu pentru o baie.
 • Comoda MONTREAL 2 usi si 3 sertare dispune de sertare si rafturi inchise cu usi. Comoda moderna a fost proiectata cu 3 sertare mari pe mijloc iar de o parte si de cealalta cu rafturi inchise cu usi pline montate in balamale fara manere avand marginile rotunjite. Sertarele au fost montate pe sine pentru o alunecare usoara iar la partea exterioara acestea nu prezinta niciun maner ci margini rotunjite. Comoda poate fi amplasata atat in camera de zi cat si intr-un hol, birou, sau dormitor.
 • Simpla oglinda decorativa stativa Juliette din MDF alb, poate fi folosită pentru a completa mobilierul modern și clasic. Pe de o parte aceasta piesă de mobilier poate servi ca si decor, pe de altă parte un ajutor de zi cu zi util. De exemplu, puteți arunca o privire mai atentă la ținuta dumneavoastra sau sa realizati o coafura sau un machiaj.
 • Banca Din Fier Princess...

  Pret 180,00 lei
  Frumoasa bancă »Prințesa« de la marca Home Affaire,  impresionează prin designul său romantic, frumos decorata.
 • Aceasta comoda ofera spatiu suficient pentru depozitare, fie ca vine vorba de camera de zi, dormitor, sau sufragerie. Dispune de 2 usi si 3 sertare. Este potrivita pentru living, dormitor, sau sufragerie. Disponibila in doua combinatii de culori moderne. Datorita culorilor si formelor acesteia este foarte usor de combinat si cu alte piese de mobilier din incapere.
 • Comoda MONTREAL cu 3 usi

  Pret 855,00 lei
  O comoda cu 3 rafturi spatioase inchise cu usi fara manere cu marginile rotunjite. Este piesa ideala pentru amenajarea unui spatiu simplist, dar totodata foarte sofisticat. Atat culorile cat si liniile acesteia emana modernism si eleganta clasica. Comoda poate fi amplasata atat in camera de zi cat si intr-un hol, birou, sau dormitor.